به گزارش خبرگزاری مهر، این فناوری که توسط مهندسان برق دانشگاه یوتا ابداع شده قابلیت اتصال به خدماتی را دارد که برقراری تماس اضطراری برای کمک به افراد مسن را امکانپذیر می کنند. در این شیوه نوین هشدار نیازی نیست که افراد مسن وسایل نظارت پوشیدنی به تن کنند.
زمین خوردن افراد مسن 65 ساله و سالخورده تر، می تواند به آسیب های جدی و حتی مرگ منجر شود. اغلب وسایل نظارت و تشخیص زمین خوردگی مستلزم آن است که فرد دکمه ای را برای درخواست کمک فشار دهد و در ضمن همیشه این وسایل را به تن داشته باشد.
اکنون برد میجر و نیل پاتواری پژوهشگران دانشکده مهندسی یوتا با استفاده از یک آرایه دو سطحی از حسگرهای فرکانس رادیویی که در محیط اطراف اتاق در دو ارتفاع قرار می گیرند یک سیستم تشخیص زمین خوردن ساخته اند. این دو ارتفاع در نظر گرفته شده معادل وضعیت فرد در حالت ایستاده و در حالت درازکش است.
این حسگرها مشابه حسگرهایی است که در شبکه های بی سیم منازل استفاده می شود. از آنجا که اطلاعات هر حسگر در این آرایه به دیگری منتقل می شود، ایستاده یا زمین خوردن فرد بر اساس مسیری که این سیگنال ها درون شبکه به یکدیگر ارسال می کنند تغییر می کند و سیستم از وضعیت فرد مطلع می شود . اگر سیستم تشخیص دهد فرد سالخورده زمین خورده است می تواند به طور خودکار درخواست کمک کند.
نظر شما